Om Flexhus

Vid rodret för Flexhus sitter Dan Eriksson, som har över 15 års erfarenhet i branschen. Dan har en framgångsrik karriär bakom sig hos tre av Flexhus konkurrenter inom hustillverkning.

Efter att ha varit anställd som marknadsutvecklare hos en stor husleverantör, väcktes tankar om förbättringar och nytänkande inom den normalt så konservativa husbranschen. Under 2014 omvandlades tankarna till handling och varumärket Flexhus föddes.

Hos Flexhus är det högt till tak och gamla beprövade arbetsmetoder blandas med nytänkande, förbättrade rutiner och effektiva lösningar. Detta resulterade i att en modern husleverantör skapades - en husleverantör som alltid ifrågasätter för att kunna tänka och göra lite annorlunda, så att allt företaget gör blir lite smartare, lite bättre – både för miljön och för plånboken.

Med Flexhus får du smarta bygglösningar såsom decentraliserad FTX-ventilation och det patenterade SIP-systemet för energioptimerade, stabila och platsbesparande ytterväggar som resulterar i större boyta.

Vi samarbetar med några av marknadens bästa leverantörer och hantverkare vilket gör att vi kan erbjuda allt ifrån ett mindre materialpaket till komplett färdiga hus.